Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Șmecheria lui Ciolacu

• într-un comunicat de presă, liderul Forța Dreptei din Brăila critică dur măsurile fiscale ale Guvernului Ciolacu •  “tocmai cei care-și plătesc taxele și impozitele sunt sancționați de măsurile guvernului PSD-PNL”, punctează dr. Antoneta Ioniță

Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea în Parlament pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare. “Azi se termină cu șmecheria. Azi, Guvernul pe care îl conduc își asumă răspunderea tocmai pentru că România nu-și mai poate permite să se bazeze doar pe munca celor cinstiți, a celor care-și plătesc corect taxele și impozitele la stat iar pe ceilalți să nu-i deranjeze”, a spus premierul.
Domnule Ciolacu, cineva v-a încurcat noti
țele. Păi, tocmai cei care-și plătesc taxele și impozitele sunt sancționați de măsurile guvernului PSD-PNL. Ai salariu mare dintr-un job cinstit? Ai salariați și îi plătești cu toate actele în regulă? Ești freelancer, ai o mică afacere pe PFA sau IMM? Ai o firmă mică care a reușit să facă o cifră de afaceri anuală mai mare de 60.000 euro? Ești taxat! În ultimul caz, de trei ori mai mult. De ce? Pentru că singura găselniță a guvernului la lipsa de bani la buget este să crească taxele și impozitele oamenilor și business-urilor cinstite.
Pe cine nu deranjeaz
ă dl prim ministru? Pe cei care fac evaziune fiscală tocând milioane de euro anual pe contracte inutile sau lucrări supraevaluate, pe cei care conduc diverse instituții ale statului – oameni susținuți de partidele aflate la putere – a căror principală performanță se măsoară în șpăgile primite în portbagaje încăpătoare, pe cei care au sufocat bugetele instituțiilor angajând prieteni, rude și colegi de partid și, bineinteles, pe cei cu pensii speciale. Pe aceștia nu-i deranjează premierul Ciolacu.
M
ăsurile fiscal-bugetare ale guvernului actual vor conduce la costuri mai mari pentru populație. Nu poți să crești taxe și impozite și să te prefaci că nu înțelegi că toate acestea vor conduce la scumpiri ce vor afecta populația. (...)
Nepricepere, lipsa de profesionalism? Nu!
Șmecherie! O șmecherie asumată de guvernul PSD-PNL care consideră că, repetând la nesfârșit niște minciuni rostite în discursul lui Ciolacu, le pot transforma în adevăruri.
Parlamentarii partidelor de opozi
ție, Forța Dreptei și USR, au anunțat că vor ataca la CCR măsurile din această ordonanță privind modificările la codul fiscal.

Dr. Antoneta Ioniță

Președinte Forța Dreptei Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro