Mergi la conţinutul principal

Șicanare în trafic între șoferi, unul băut, celălalt aflat la volanul unei mașini neînmatriculate

* sâmbătă, polițiști din Viziru au fost sesizați de un bărbat de 37 de ani din comuna Tichilești despre faptul că este șicanat în trafic, pe raza comunei Viziru, de un alt autovehicul * polițiștii au oprit în trafic cele două autovehicule, constatându-se că șoferul care a reclamat incidentul era băut, iar celălalt conducea un autoturism radiat din circulație

 

Un șofer s-a plâns că este șicanat în trafic, pe raza comunei Viziru, iar polițiștii au intervenit. S-a constatat că șoferul reclamant era puțin băut, astfel că a fost amendat și a rămas fără permis, iar celălalt conducea un autovehicul neînmatriculat.

În data de 7 mai, în jurul orei 15:10, polițiști din cadrul Biroului Secției 5 Poliție Rurală Viziru, au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat de 37 de ani, din comuna Tichilești, despre faptul că este șicanat în trafic, pe raza comunei Viziru, de un alt autovehicul.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au oprit în trafic autovehiculul condus de bărbatul de 37 de ani și autovehiculul ce făcea obiectul sesizării, condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Berteștii de Jos. “Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt șofer rezultatul a fost negativ. Șoferul de 37 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă,în valoare de 1.305 lei și a fost luată măsura complementară a reținerii permisului de conducere”, au transmis polițiștii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani figurează radiat, acesta fiindu-i încredințat de către proprietarul autovehicului, un bărbat de 32 de ani, din Brașov. A fost întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere și punere în circulație a unui vehicul neîmatriculat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro