Mergi la conţinutul principal

Și Colegiul ”Bălcescu” a trecut integral în online

* decizia a fost luată după ce 9 profesori s-au îmbolnăvit și nu pot asigura desfășurarea cursurilor fizice

 

 

 

Începând de astăzi și până pe 14 februarie, Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu” a trecut exclusiv în sistem online. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al liceului și aprobată de Inspectoratul Școlar Județean Brăila, după ce 9 profesori s-au îmbolnăvit.

Nu toate cazurile au fost confirmate ca fiind Covid, unii au doar viroze, însă fiind vorba de 9 profesori e foarte greu să asigure desfășurarea orelor fizice. Așa că vor învăța online timp de 5 zile”, ne-a explicat prof. Cătălin Canciu, inspectorul școlar general.

Colegiul ”Bălcescu” este a doua unitate de învățământ din Brăila care trece integral în online, după ce săptămâna trecută Colegiul ”Murgoci” a luat această decizie, tot din cauza îmbolnăvirilor în rândul profesorilor. De luni se vor relua cursurile fizice la Colegiul ”Murgoci”.

Conform noilor reglementări introduse printr-un ordin comun al Ministerului Educației și Sănătății, unitățile de învățământ își suspendă activitatea fizică doar pentru o perioadă de 5 zile atunci când sunt depistate cazuri Covid-19.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro