Mergi la conţinutul principal

Școala Gimnazială Salcia Tudor, la prima experiență Erasmus+

* unitatea de învățământ derulează proiectul “Predare - învățare - evaluare utilizând aplicațiile digitale”, ce are ca scop îmbunătățirea competențelor digitale ale cadrelor didactice

 

Școala Gimnazială Salcia Tudor din județul Brăila este o unitate de învățământ care se află într-o continuă transformare și care are ca viziune crearea unui spațiu optim unde fiecare elev să își descopere potențialul în vederea adaptării la o societate aflată sub semnul schimbării permanente.

Pentru a atinge acest scop, școala derulează proiectul cu titlul “Predare - învățare - evaluare utilizând aplicațiile digitale” în cadrul Programului Erasmus+, Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării, cu număr de referință 2021-1-RO01-KA122-SCH-000020859. Obiectivul principal al proiectului este acela de a îmbunătății competențele digitale ale cadrelor didactice din Școala Gimnazială Salcia Tudor, prin utilizarea eficientă a platformelor și aplicațiilor digitale, cu elevii la clasă.

În cadrul proiectului este programată o mobilitate în orașul Valencia, Spania, pentru stagiul de formare "ICT for teaching and learning", organizat de ESMOVIA Training and Mobility.

”Având în vedere că am fost nevoiți cu toții să ne adaptăm din mers la desfășurarea orelor online, fără a fi pregătiți în acest sens dar și fără a avea dispozitivele necesare la momentul inițial, ținând cont și de faptul că tehnologia evoluează foarte rapid, suntem convinși că trebuie să ne formăm prin diverse tipuri de activități astfel încât să reușim să le formăm tuturor elevilor noștri competențele vizate de programa școlară. Ne dorim să găsim cele mai eficiente metode, aplicații, strategii de desfășurare a orelor cu elevii noștri, astfel încât aceștia să înregistreze progres în învățare și să obțină rezultate bune și foarte bune în activitatea școlară zilnică, afirmă prof. Gica Paraipan, directorul Școlii Gimnaziale Salcia Tudor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro