Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șase locuri vacante de ajutor șef de post

* pentru ocuparea locurilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, specialitatea ordine publică, se face încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului * înscrierea se realizează în perioada 13 -24 septembrie

 

Angajări pentru ocuparea unor posturi vacante de ajutor șef de post. Sunt disponibile locuri la secțiile de Poliție Rurală Faurei și Viziru, la mai multe posturi comunale din subordine.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, str. Mihail Sebastian nr.10-12, organizează concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a șase posturi vacante de ajutor șef de post - specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

Potrivit datelor transmise de la IPJ Brăila, posturile scoase la concurs sunt următoarele: Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Dudești – ajutor șef post; Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Ulmu – ajutor șef post; Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Vișani – ajutor șef post; Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Berteștii de Jos – ajutor șef post; Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Viziru – ajutor șef post (două posturi).

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaților declarați “admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute. Se fac încrieri în perioada 13.09 - 24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la ora 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@br.politiaromana.ro.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24.09.2021, ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Mai multe informații privind condițiile de participare, înscrierea la concurs, desfășurarea concursului, găsiți pe site-ul I.P.J. Brăila, https://br.politiaromana.ro/ro/,  secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs sau accesând link-urile:

- https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs;

-https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-privind-organizarea-concursului-de-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-unui-numar-de-6-posturi-de-agent-de-politie-ajutor-sef-post-din-cadrul-ipj-braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii