Mergi la conţinutul principal

Șapte sportivi de la Arashi-do Brăila, convocați la lotul național

* karateka pregătiți de sensei Daniel Mihai vor reprezenta România la Campionatul Mondial de karate tradițional, din Slovenia

 

Karateka de la clubul Arashi-do Brăila au scris o nouă filă în istoria acestei discipline sportive pe plan național. Șapte sportivi pregătiți de sensei Daniel Mihai, Ioana Radu, Daria Dârnea, Maria Marcu,  Florentina Ion, Alexandru Stoian, Cătălin Baciu, Radu Stoian au obținut la Brăila, în weekend-ul trecut, biletele pentru Campionatul Mondial de karate tradițional, care va avea loc în noiembrie, în Slovenia.

Sportivii legitimați la acest club au avut evoluții foarte bune în finala Campionatului național de Fudokan pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, care a avut loc pe 10 și 11 septembrie, la Brăila.

La cadeți, Radu Stoian a obținut medalia de bronz la fukugo, aceeași performanță fiind realizată în proba de enbu masculin de Ștefan

Țandără și Adrian Sîrbu. Tot la această categorie de vârstă, Radu Stoian a obținut locul al 4-lea, la kata individual.

La juniori, Maria Marcu și Cătălin Baciu au devenit campioni naționali la enbu mixt.

La aceeași categorie de vârstă, Arashi-do Brăila și-a mai trecut în palmares cinci medalii de bronz. Acestea au fost obținute de următorii sportivi: Maria Marcu la fukugo și kumite individual, Daria Dârnea la fukugo și kumite individual și Cătălin Baciu la fukugo. Tot pe poziția a treia a podiumului de premiere au urcat Cătălin Baciu, Ștefan Țandără și Radu Stoian la kata echipe.

Clubul coordonat de sensei Daniel Mihai și-a trecut în palmares rezultate foare bune și la tineret.

Ioana Radu a devenit campioană națională la kogo kumite, s-a clasat pe locul al treilea la kumite individual și fukugo, iar la kata individual a ocupat poziția a patra. Tot pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Radu Stoian și Alexandru Stoian la finalul probei de enbu masculin.

Florentina Ion a devenit dublă vicecampioană națională în probele de kumite individual și kogo kumite. Alexandru Stoian a bifat trei locuri trei la individual în probele de kogo kumite, kumite individual și fukugo. Florentina Ion, Maria Marcu și Daria Dârnea au cucerit medalia de argint la kata echipe, aceeași performanță fiind realizată la enbu mixt de Ioana Radu și Alexandru Stoian.

“Rezultatele sunt foarte bune, ele reflectă munca acestor copii ambițioși. Avem șapte sportivi calificați la Campionatul Mondial de karate tradițional din Slovenia, unde ne dorim cât mai multe locuri pe podium”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro