Mergi la conţinutul principal

Șapte posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila

* este vorba despre posturi de muncitor calificat, îngrijitor, fochist și referent cu atribuții de secretariat și prelucrare date * înscrierile se fac până la începutul lunii noiembrie, concursul fiind programat pentru luna decembrie

 

Angajări la Poliția Brăila. Cei interesați de posturile disponibile se pot înscrie până la începutul lunii noiembrie, concursul fiind programat pentru luna decembrie.

După cum se arată într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, cu sediul în Municipiul Brăila, str. Mihail Sebastian, organizează concurs/examen, pentru ocuparea unui număr de 7 posturi vacante de execuție de personal contractual.

Este vorba despre următoarele posturi:  1 post muncitor calificat I, cu atribuții de exploatare și reparații auto la Serviciul Logistic; 1 post muncitor calificat I, cu atribuții de fochist la Serviciul Logistic; 1 post muncitor calificat I, cu atribuții de fochist la Serviciul Logistic; 1 post îngrijitor, la Serviciul Logistic; 1 post îngrijitor, la Serviciul Logistic; 1 post referent IA, cu atribuții de secretariat, documente clasificate și arhivă, la Serviciul Rutier; 1 post referent IA ,cu atribuții de prelucrare automată a datelor de cazier judiciar, statistică judiciară și evidență corpuri delicte, la Poliția Municipiului Brăila.

Înscrierea candidaților se va realiza în perioada 20.10.2021-02.11.2021 inclusiv, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 12.30-15.30, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila astfel: proba scrisă în data de 06.12.2021, începând cu ora 11.00; proba interviu în data de 10.12.2021, începând cu ora 11.00.

Informații complete privind condițiile specifice și bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

https://br.politiaromana.ro/

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, telefon 0239/606100, interior 20009/20113, de luni până vineri, între orele 12.00-14.00.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro