Mergi la conţinutul principal

Șapte posturi de infirmier vacante la Spitalul Județean

• este a doua oară când sunt scoase la concurs, într-un interval de doar câteva săptămâni • candidații interesați de aceste joburi trebuie să îndeplinească următoarele condiții: certificat/diploma curs de infirmieră; certificat/diplomă curs igienă modul M2; studii generale; vechime minim 6 luni în specialitate

 

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brăila scoate din nou la concurs posturi de infirmiere. Unitatea spitalicească are vacante șapte astfel de posturi, cu normă întreagă, după cum urmează: 1 post la secția Ortopedie-traumatologie, 1 post la Blocul operator corp A, 1 post vacant la secția Neurologie, 1 post vacant secția ATI I, 1 post vacant la secția Gastroenterologie și 2 posturi vacante la secția Clinica Medicină internă II.

Cei care sunt interesați de un astfel de loc de muncă se pot înscrie la concurs dacă îndeplinesc toate aceste condiții: certificat/diplomă curs de infirmieră; certificat/diplomă curs igienă modul M2; studii – școală generală; vechime minim 6 luni în specialitate.

Potrivit anunțului postat pe site-ul spitalului, înscrierile la concurs se fac până pe 27 iunie, ora 14.00. Selecția dosarelor se va face pe 28 iunie, iar candidații admiși să participe vor avea de susținut trei probe: probă scrisă, probă practică și interviu. Cea scrisă va avea loc pe 3 iulie, cea practică pe 9 iulie, iar interviul pe 12 iulie. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 17 iulie.

Mai multe detalii despre concurs și bibliografie găsiți pe site-ul Spitalului Județean, secțiunea cariere.

Menționăm că cele șapte posturi de infirmier au rămas vacante în urma unui alt concurs, derulat recent. Concret, în perioada mai-iunie, Spitalul Județean a anunțat că angajează 12 infirmiere. Inițial, la concurs s-au înscris 20 candidați, dar după etapa de selecție a dosarelor au rămas doar 13, șapte fiind respinși pentru că nu au făcut dovadă unui certificat/diplomă curs igienă. La proba scrisă, din cei 13 candidați admiși să participe doar cinci au reușit să promoveze. Acești cinci candidați au trecut ulterior și de proba practică și de interviu.

Dacă la acest concurs nu s-au înghesuit prea mulți doritori, la cel pentru ocuparea a trei posturi de îngrijitor curățenie a fost ”bătaie”. Examenul a fost organizat tot în perioada mai-iunie, iar în urma anunțului s-au înscris 35 de candidați. Peste jumătate dintre aceștia au fost însă respinși pentru că nu dețineau certificat/diplomă curs igienă, așa cum se cerea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro