Mergi la conţinutul principal

Șapte ani de închisoare pentru interlopul contrafăcut

* recent, magistrații Curții de Apel Galați au dat condamnarea finală pentru individul care s-a dat drept interlop pentru a intimida o copilă, pe care în final a violat-o * a fost respins ca nefondat apelul declarat de inculpatul S.V.R. împotriva sentinței Judecătoriei Brăila * astfel, bărbatul acuzat de comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani a rămas cu pedeapsa de șapte ani închisoare, aplicată de prima instanță

 

 

 

 

Sentință finală pentru “interlopul contrafăcut”, acuzat că a violat o minoră de 17 ani. Recent, magistrații Curții de Apel Galați au dat condamnarea finală pentru inculpatul S.V R.. Acesta a formulat apel împotriva soluției Judecătoriei Brăila, care îl condamnase în toamna anului trecut la șapte ani închisoare, însă la instanța superioară nu a avut câștig de cauză. Bărbatul acuzat de comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore, care a spus că este interlop și că obișnuiește să agațe puștoaice, a rămas cu pedeapsa aplicată de prima instanță. “Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul S.V.R., împotriva sentinței penale din 19.10.2021 a Judecătoriei Brăila. Menține măsura arestării preventive a inculpatului S.V.R. și deduce din durata pedepselor aplicate perioada reținerii și arestării preventive de la data de 16.05.2021 la zi. Obligă inculpatul-apelant la plata sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluția pronunțată la Curtea de Apel Galați și postată pe site-ul instanței.

După cum v-am mai informat, inculpatul S.V.R. a fost cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de viol asupra unei persoane vătămate minore. Potrivit procurorilor, în rechizitoriul în cauză s-a reținut faptul că, anul trecut, la data de 16 mai, în jurul orei 4.30, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Brăila, a întreținut cu o minoră de 17 ani, prin constrângere psihică, respectiv prin amenințarea cu un cuțit tip briceag pe care l-a avut asupra sa, raporturi sexuale normale incomplete și acte sexuale orale, fără consimțământul victimei. Persoana vătămată a suferit leziuni.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 16 mai, persoana vătămată și mama acesteia se aflau în curtea imobilului în care locuiesc, iar inculpatul și un alt bărbat, ambii sub influența alcoolului, au pătruns în imobil. Inculpatul a rămas în curtea casei și s-a așezat la o masă, apoi a scos dintr-un buzunar interior al gecii un cuțit tip briceag, pe care l-a deschis și a început să gesticuleze cu el. Surse judiciare au arătat că acesta a afirmat că este interlop, că are mașini și agață puștoaice de 18 – 19 ani. La insistențele inculpatului și sub presiunea psihică rezultată din deținerea de către acesta a cuțitului, tânăra minoră a fost de acord să se deplaseze la o benzinărie pentru a-i cumpăra bere, suc și cafea. Fata a vrut să revină acasă, însă bărbatul a susținut că vrea să ia flori pentru mama ei, astfel a insistat să meargă la piață. Se pare că planurile inculpatului erau cu totul altele, după cum arată anchetatorii. “Inculpatul a convins-o să îl însoțească, un factor determinant în conduita victimei fiind și acela că autorul era sub influența alcoolului și că, deși nu a amenințat-o, ea cunoștea că avea asupra lui cuțitul, în buzunarul interior al gecii. După ce a cumpărat un buchet de flori (3 trandafiri), inculpatul s-a deplasat cu victima la un imobil din apropiere, sub pretextul că vrea să își schimbe hainele, conducând-o până în fața imobilului a cărui poartă de acces era larg deschisă, inculpatul cunoscând acest imobil întrucât locuise acolo. Ajungând în fața imobilului respectiv, inculpatul S.V.R. a împins-o pe victimă în interior, apucând-o de haine, loc în care s-a comis violul”, au stabilit procurorii PJ Brăila în urma cercetărilor efectuate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro