Mergi la conţinutul principal

Șapte șoferi au rămas fără permis de conducere

marți, polițiștii au continuat acțiunile pentru combaterea faptelor ilicite și prevenirea accidentelor rutiere • polițiștii au aplicat 81 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.075 lei, iar șapte permise de conducere au fost reținute

 

Amenzi aplicate de polițiști și șoferi lăsați fără permis de conducere.

În data de 10 ianuarie, polițiștii brăileni sprijiniți de jandarmi au acționat în municipiu și pe raza județului pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 12 acțiuni și s-a intervenit la 24 evenimente, 19 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 81 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.075 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. “Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 7 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Zilnic, polițiștii brăileni acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violență, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro