Mergi la conţinutul principal

Şoferul unui taxi s-a oprit într-un maxi-taxi

În week-end, poliţiştii brăileni au înregistrat două accidente rutiere soldate cu victime. Unul dintre ele a avut loc în municipiu, vinovat fiind un şofer de taxi, care a ignorat indicatorul "Cedează trecerea" şi s-a înfipt într-un maxi-taxi. În ziua de 23 mai, la ora 17.20, Gheorghe B. (59 de ani), din Brăila, conducea autoturismul "Dacia Logan", proprietate personală, cu marcaj de "Taxi", pe strada Vasile Băncilă, iar la intersecţia cu strada Ioan Slavici, nu a respectat semnificaţia indicatorului rurier. Potrivit poliţiştilor, el şi-a continuat deplasarea şi a intrat în coliziune cu un maxi- taxi "Renault" condus de Radian P. (39 de ani), din comuna Movila Miresii. Şoferul care a provocat accidentul şi o femeie care se afla în maşină au fost răniţi uşor, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, femeia rămânând internată. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În timp ce se afla în comuna Galbenu, o buzoiancă de 48 de ani, s-a angajat într-o traversare care o putea costa viaţa. Ea a încercat să treacă strada în fugă, prin spatele unui autovehicul, şi a fost izbită în plin de o maşină, care circula regulamentar. Evenimentul rutier a avut loc în dimineaţa zilei de 23 mai, la ora 10.00, în timp ce Teodor G. (56 de ani), din municipiul Bucureşti, conducea autoturismul personal, marca "Dacia", pe o stradă din comuna brăileană Galbenu. "Acesta a surprins-o şi accidentat-o pe A. Ioana (48 de ani), din comuna Topliceni, judeţul Buzău, care s-a angajat în traversarea drumului în fugă şi fără să se asigure, prin spatele unui autovehicul staţionat", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În urma impactului, femeia a suferit vătămari corporale pentru care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, fără să rămână internată. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii întocmind în cauză dosar penal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro