Mergi la conţinutul principal

Şoferul din Lacu Sărat care a intrat în stâlp, reţinut de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului

* la data de 3 august, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Lacu-Sărat, se deplasa cu autoturismul prin localitate şi a pierdut controlul volanului, apoi a lovit frontal un stâlp de electricitate * a fost rupt un cablu de electricitate care a provocat un incendiu de vegetaţie, fiind lichidat de pompieri * şoferul băut a fost reţinut pe ordonanţă

 

 

 

La data de 4 august, poliştii din cadrul Biroului Rutier l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pe un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În fapt, la data de 3 august, în jurul orei 19:00, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Lacu-Sărat, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Prunului din localitatea de domiciliu, la intersecţia cu strada Mărului, ar fi pierdut controlul volanului. El a lovit frontal un stâlp de electricitate. În urma impactului a fost rupt un cablu de electricitate care a provocat un incendiu de vegetaţie, fiind lichidat de pompieri din cadrul I.S.U. Brăila. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. “Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologiceîn vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila”, au transmis poliţiştii din cadrul Biroului Relaţii Publice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro