Mergi la conţinutul principal

Şoferul care a aterizat în canalul de irigaţii era băut

• la data de 12 februarie, un şofer de 37 de ani conducea maşina dinspre Tufeşti către Brăila, însă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în canalul de irigaţii • poliţiştii au stabilit că şoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,68 mg/l în aerul expirat

 

Autoturism în canalul de irigaţii, din cauza unui şofer băut. Potrivit poliţiştilor, la data de 12 februarie, ora 16.20, un brăilean de 37 de ani, în timp ce conducea o maşină pe DJ 212, dinspre localitatea Tufeşti către Brăila, la ieşirea din comuna Gropeni, a pierdut controlul asupra maşinii. El a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se într-un canal de irigaţii. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. “În urma testării şoferului cu aparatul alcotest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,68 mg/l în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

După cum v-am informat în ediţia online, un şofer a ajuns cu maşina într-un canal de irigaţii, în localitatea Gropeni, iar lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” Brăila au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi una de descarcerare. Conducătorul auto a fost scos, în stare de conştienţă, din autoturismul răsturnat în apă, de către un echipaj ISU. Victima a refuzat transportul la spital, potrivit ISU Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro