Mergi la conţinutul principal

Şoferul autoturismului răsturnat pe linia de tramvai în zona combinatului îşi susţine nevinovăţia

în urma articolului prezentat de cotidianul nostru, şoferul autoturismului “BMW X5”, victimă în accidentul produs la data de 19 decembrie, ne-a contactat telefonic pentru a ne spune cum s-a produs totul • tânărul a explicat că vina nu îi aparţine, întrucât TIR-ul care se afla în faţa sa şi pe care a vrut să îl depăşească, semnalizând din timp intenţia de depăşire, a intrat pe banda lui de mers • şoferul aşteaptă ca poliţiştii să studieze fimările video din zonă pentru a stabili adevărul

 

Tânărul şofer implicat în accidentul rutier produs la data de 19 decembrie, când el s-a răsturnat cu autoturismul “BMW X5” pe linia de tramvai, de la ieşirea din municipiu, în zona fostului combinat, susţine că vina nu îi aparţine. În urma articolului prezentat de cotidianul nostru, şoferul ne-a contactat telefonic şi a explicat cum s-a produs totul. El a spus că, la data de 19 decembrie, se deplasa pe DE 584, direcţia Brăila către Slobozia, mergând spre Albina la dezmembrări auto. Numai că, pe drum, s-a trezit implicat într-un accident rutier şi s-a răsturnat cu maşina peste linia de tramvai, chiar dacă nu a avut vreo vină. Tânărul ne-a explicat că, în cursul zilei de joi, în jurul orei 14.15, mergea spre Albina, el fiind pe banda I de circulaţie, în spatele unui TIR.

La un moment dat, susţine şoferul, a semnalizat pentru a anunţa că se angajează în depăşire. “Am semnalizat din timp, nu aveam viteză foarte mare, era până în 100 km/h. Am trecut pe banda a -II-a, m-am angajat în depăşire. Brusc, şoferul de TIR a intrat pe banda mea de mers, nu ştiu ce s-a întâmplat, o fi adormit sau se uita pe telefon, nu am idee. Numai că eu m-am trezit cu TIR-ul în faţă, deşi eu eram angajat în depăşire. Am ajuns lângă scuar, am tras de volan, roata stânga a explodat. Am tras de volan, am zis să nu ajung pe contrasens, am încercat să evit un accident mai grav. TIR-ul a încetinit, i-am făcut semn, numai că nu a oprit, nici nu am văzut numărul. M-am rostogolit cu maşina de câteva ori şi am ajuns pe linia de tramvai”, ne-a declarat şoferul autoturismului. El a spus că a dat declaraţii la Poliţie şi a spus cum s-a întâmplat totul. Şoferul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. El aşteaptă totuşi ca poliţiştii să studieze filmările camerelor video din zonă, tocmai pentru a vedea care este adevărul.

Şoferul s-a arătat deranjat de faptul că toată lumea îl acuza pe el, în urma acestui accident, de aceea a ţinut să explice totul.

Am cerut un punct de vedere şi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, însă ni s-a transmis că în cauză este întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările pentru  a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro