Mergi la conţinutul principal

Şoferul acuzat de producerea accidentului mortal rămâne în arest la domiciliu. Şi-a retras contestaţia împotriva măsurii

* bărbatul din Galaţi acuzat că a accidentat mortal o femeie la marginea Brăilei, apoi a fugit de la locul accidentului, nu mai vrea în libertate * dacă iniţial a contestat măsura arestului la domiciliu, ulterior acesta şi-a retras contestaţia, astfel  că stă liniştit arestat în locuinţă, cu unele obligaţii impuse

 

 

 

 

A vrut să îşi recapete libertatea, dar între timp s-a răzgândit. Bărbatul din Galaţi acuzat de producerea accidentului mortal în zona Yazaki şi fugă de la locul faptei rămâne în arest la domiciliu. Dacă iniţial a contestat măsura arestului la domiciliu, ulterior acesta şi-a retras contestaţia împotriva măsurii dispuse de prima instanţă. „Ia act de retragerea contestaţiei formulată de inculpatul C. I. împotriva încheierii din şedinţa de Cameră de consiliu din data de 06.05.2022, pronunţată de judecătorul din cadrul Judecătoriei Brăila în dosarul nr. 6399/196/2022. Menţine încheierea din şedinţa de Cameră de consiliu din data de 06.05.2022, pronunţată de Judecătoria Brăila. Obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia pronunţată la Tribunalul Brăila, în data de 13 mai.

După cum v-am informat, inculpatul C. I. cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului a contestat măsura arestului la domiciliu dispusă de Judecătoria Brăila. Prima instanță a respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpat. Contestația împotriva măsurii preventive dispuse în primă instanță a fost formulată de inculpat C.I. în data de 9 mai, dar apoi acesta s-a răzgândit şi a decis că este mai bine să retragă cererea.

Şoferul a accidentat mortal o femeie în Brăila, la data de 5 mai, și a fugit de la locul accidentului, el fiind identificat de polițiștii brăileni, reținut pe ordonanță pentru 24 de ore şi încarcerat. Numai că la Judecătoria Brăila s-a respins arestul preventiv.

Potrivit Poliției, după producerea accidentului mortal, autoutilitara implicată în eveniment a fost identificată și oprită pe raza municipiului Galați, iar la volanul acesteia a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Galați. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri, apoi s-a dispus reținerea acestuia. El a petrecut o noapte în Arestul Poliției, însă a doua zi a fost lăsat să plece acasă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro