Mergi la conţinutul principal

Şoferul «terorist» din Măxineni a scăpat de arest

tânărul de 19 ani care a provocat un grav accident, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a urcat la volan băut şi cu permisul suspendat, a fost pus sub control judiciar • cercetat pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier, şoferul teribilist a fost reţinut şi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila • faţă de acesta nu s-a dispus însă măsura arestului

 

Tânărul din Măxineni, care a provocat un grav accident şi a stat o noapte în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, întrucât a fost reţinut pe ordonanţă, este acum liber. Şoferul teribilist de 19 ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul rutier, a fost prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În noaptea de vineri spre sâmbătă, tânărul s-a urcat băut mangă la volan, el având şi permisul suspendat, însă nu a mai putut stăpâni volanul.

Reamintim că, în noaptea de 17 martie, ora 01.00, tânărul din localitatea Măxineni conducea un autoturism pe DN 23, dinspre localitatea Latinu către Măxineni. El a pierdut controlul maşinii, într-o curbă spre dreapta, şi a părăsit partea carosabilă, în partea stângă a drumului, răsturnându-se. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a doi pasageri, cu vârste de 23, respectiv 28 de ani, ambii din Măxineni, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceştia rămânând internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii au constatat că tânărul are permisul reţinut din data de 22 februarie 2018, pentru conducerea unui vehicul, culmea, tot sub influenţa alcoolului. Mai mult, maşina în cauză figurează ca fiind neînmatriculată.

Poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier au dispus măsura reţinerii faţă de acesta, pentru 24 de ore, el fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila, duminică fiind dus la Parchet cu propunere de arestare. Tânărul a fost însă norocos, el fiind lăsat în libertate, însă cu respectarea unor obligaţii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro