Mergi la conţinutul principal

Şoferii care nu acordă prioritate pietonilor, în atenţia poliţiştilor

* joi, poliţiştii au desfăşurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație ale căror cauze generatoare este neacordarea de prioritate pietonilor * au fost aplicate 4 sancţiuni pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi au fost reținute permisele de conducere

 

 

 

Poliţiştii au acţionat în trafic pentru a-i depista pe şoferii care nu acordă prioritate pietonilor angajaţi în traversare. S-au aplicat mai multe sancţiuni şi au fost retrase permise de conducere.

La data de 17 noiembrie, în intervalul orar 07:00-11:00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au desfăşurat, pe drumurile publice din județ, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație ale căror cauze generatoare este neacordarea de prioritate pietonilor.

 Acțiunea s-a desfăşurat atât în mediul urban, cât şi în mediul rural şi a avut în atenție conducătorii de vehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, în județul Brăila acestă încălcare a normelor rutiere fiind una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. „În urma abaterilor constatate au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.515 de lei, 4 dintre acestea fiind aplicate pentru neacordarea de prioritate pietonilor. Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere, 4 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare”, au transmis poliţiştii din cadrul IPJ Brăila.

Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, având ca scop reducerea riscului rutier!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro