Mergi la conţinutul principal

Şoferi iubitori ai licorii lui Bachus. Unul a rămas împotmolit pe o stradă

* marţi seara, în jurul orei 18.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autovehicul a rămas împotmolit pe strada Reșița, din municipiu *  şoferul de 50 de ani avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,89 mg/l

 

Unii şoferi au început să se cinstească înainte de Crăciun, apoi se urcă la volan fără teamă. Unul a rămas împotmolit pe o stradă. Marţi seara, în jurul orei 18.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autovehicul a rămas împotmolit pe strada Reșița, din municipiu. La fața locului, la volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Brăila. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că șoferul avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,89 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de  22 decembrie, în jurul orei 09.00 polițiștii brăileni l-au oprit în trafic pe un bărbat de 52 de ani din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Națională Veche către Șoseaua Buzăului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,48 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro