Mergi la conţinutul principal

Şoferi de BMW şi Alfa Romeo, prinşi la volan fără permis

în weekend, trei şoferi brăileni au dat nas în nas cu poliţiştii care au constatat că aceştia nu aveau ce căuta la volan • conducătorul auto al unui BMW avea dreptul de a conduce suspendat, iar altul, care conducea o “Alfa Romeo”, nu a avut vreodată permis!

 

Zilele de weekend au fost de foc pentru trei şoferi, care au picat în plasa poliţiştilor porniţi la “vânătoare” pe şosele. Doi tineri, care conduceau autoturisme BMW şi Alfa Romeo, erau “certaţi” serios cu permisul de conducere.

La data de 26 ianuarie, ora 08.24, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic, pe DE87, în afara municipiului Brăila, pe un brăilean de 32 de ani care se deplasa cu autoturismul “BMW”, dinspre localitatea Cazasu către localitatea Vărsătura, şi a afectuat depăşirea neregulamentară a unui vehicul, în zona de acţiune a indicatorului “Depăşirea Interzisă”. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul în cauză are dreptul de a conduce suspendat, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

În ziua de 28 ianuarie, în miez de noapte, mai exact la ora 02.30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au depistat în trafic, pe raza localităţii Bărăganul, pe un tânăr de 18 ani, din satul Scărlăteşti, comuna Cireşu, care se deplasa cu autoturismul “Alfa Romeo” fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Tot în cursul zilei de duminică, la ora 19.50, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe un tânăr de 29 ani, din oraşul Ianca, în timp ce conducea autoturismul “Fiat”, pe raza localităţii Silistraru, pe DN 2B. Şi acesta avea permisul de conducere suspendat, astfel că este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără permis.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro