Mergi la conţinutul principal

Şofer drogat şi cu permisul suspendat, reţinut de polițiști după producerea unui accident

* ieri, autovehiculul condus de tânărul de 23 de ani, din Târlele-Filiu, s-a răsturnat pe un drum comunal, după ce a pătruns pe contrasens * a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 23 de ani și a unei pasagere din același autoturism, o tânără de 19 ani din localitatea Surdila-Găiseanca * în urma testării cu aparatul drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive in cazul șoferului de 23 de ani, care avea şi dreptul de a conduce suspendat

 

I

 

Un tânăr care s-a urcat la volan sub influenţa unor substanțe interzise şi cu permisul suspendat, a ajuns pe contrasens pe un drum comunal şi s-a răsturnat. Şoferul a fost reţinut de polițiști după producerea accidentului soldat cu doi răniţi.

La data de 3 octombrie, în jurul orei 15:50, Poliția Orașului Ianca a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DC 36, între localitatea Târlele-Filiu și Perișoru a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un tânăr de de 23 de ani, din Târlele-Filiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 36, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, de unde circula un alt autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, tot din Târlele-Filiu. Fiecare dintre șoferi a evitat coliziunea, părăsind partea carosabilă, iar autovehiculul condus de tânărul de 23 de ani, s-a răsturnat. ”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 23 de ani și a unei pasagere din același autoturism, o tânără de 19 ani din localitatea Surdila-Găiseanca, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive in cazul șoferului de 23 de ani. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul de 23 de ani are exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, au transmis polițiștii.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Azi-noapte, tânărul de 23 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro