Mergi la conţinutul principal

Şoc şocant: Obama şi Sfântul Duh complotează să o termine definitiv pe Simona Drăghincescu!

Este vorba despre o mârşăvie fără margini pusă la cale de nişte oameni răi, care vor să ţină Brăila pe loc, să ne întoarcă în timp cu cel puţin 25 de ani. Doamna Simona Drăghincescu, care nu a făcut rău nici măcar unei muşţe beţive la viaţa ei, a ajuns să fie hăituită ca un lup singuratic de forţe oculte, de personaje dubioase (se ştiu ele!) care au ca singur scop discreditarea celei care ne-a fost independentă atâta amar de ani, până în momentul în care s-a botezat în religia pedelistă. Simona Drăghincescu nu este numai un exemplu de moralitate şi virtute, ci şi unul dintre politicienii cum Brăila nu a mai avut vreodată, cel puţin din 1989 încoace. Nu am stat noi să facem măsurători, dar cu siguranţă nici un alt politician din Brăila, din 1989 încoace, nu a avut gura mai mare decât d-na Simona Drăghincescu. Unii susţin că dacă şi-ar pune mintea, d-na Drăghincescu ar reuşi să înghită toată Piaţa Mare şi tot i-ar mai rămâne loc în cavitatea bucală pentru o farfurie cu fursecuri. Ştim, sunt legende, dar orice povestire are un sâmbure de adevăr, ce dracu!
Este ridicol să credem că d-na Simona Drăghincescu ar fi în stare să fure. Şi asta pentru că d-na Drăghincescu, care cu siguranţă nu a pus mâna vreodată pe ceva ce nu a fost al ei, nu cred că ştie cum să fure. O persoană atât de gingaşă, care aproape în fiecare dimineaţă postează pe Facebook o poză cu o ceaşcă de cafea şi le urează tuturor „O zi plăcută", nu are cum să fie bântuită de gândul de a fura. Ce naiba o fi în capul acelor poliţişti care o acuză pe d-na Simona Drăghincescu de toate acele nenorociri, abuzuri, delapidări şi alte etc-uri? Este limpede că acei poliţişti sunt doar nişte unelte în mâna unor indivizi suspuşi, care vor să o termine definitiv pe d-na Simona Drăghincescu fabricându-i dosare penale. Ce, mă, vă este frică că d-na Drăghincescu va candida şi va câştiga, în 2016, alegerile pentru Primăria Brăila? Ai de capul vostru, netrebnicilor, oricâte înscenări aţi pune la cale şi oricât de tare aţi încerca să o discreditaţi pe singura doamnă a politicii brăilene, să ştiţi că eforturile voastre sunt în zadar. D-na Simona Drăghincescu va câştiga şi alegerile, şi procesul în justiţie cu dosarul ăsta jenant pe care i l-aţi fabricat, va câştiga totul. Poate să fie şi Obama, dimpreună cu Sfântul Duh, în spatele acestei acţiuni de discreditare a d-nei Simona Drăghincescu. Binele va învinge în cele din urmă, iar noi, cei 20.000 de brăileni care am votat-o din toată inima pe doamna independentă Simona Drăghincescu, vom fi dovada vie a faptului că Răul a fost înfrânt definitiv şi irevocabil. La luptă, prieteni!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro