Mergi la conţinutul principal

Şi Ionel Alexandru a învins în alegeri

Şi asta pentru că învingător a ieşit chiar candidatul pe care domnu' Alexandru, dimpreună cu numeroasa echipă a Partidului Noua Generaţie de Tâmpiţi, l-a susţinut în al doilea tur de scrutin. Da, stimaţi telespectatori ai vieţii politice din Brăila, în caz că nu ştiaţi, domnu' Alexandru a declarat zilele trecute că a fost cu Traian Băsescu în crunta bătălie pe care Întâiul Marinar al Ţării a purtat-o pe uscat cu Mircea Geoană. Problema este că domnu' Alexandru nu a fost pe faţă cu Băsescu, ci poate doar pe la spate. Căci nimeni nu l-a auzit pe domnu' Alexandru între cele două tururi de scrutin să iasă public şi să-l susţină pe Băsescu. Nici măcar la nivel de declaraţii, nu mai zic să fi făcut campanie pentru Băsescu în comunele din judeţ sau să fi lipit afişe pe stâlpi. Nu, domnu' Alexandru a stat cu capu' la cutie şi a ieşit să spună că a fost de partea lui Băsescu abia miercuri, la două zile după ce BEC anunţase rezultatele finale ale alegerilor, fie ele fraudate sau nu.

Înţeleg că anii trăiţi în comunism, în Epoca de Aur, l-au făcut pe domnu' Alexandru să înţeleagă că în viaţă este bine să ţii cu ăia care câştigă meciul, dar în democraţia asta a noastră, în care şi domnia sa trăieşte, decent este să-ţi exprimi opţiunea pentru o tabără sau alta înainte ca liberul arbitru să fluiere începutul partidei. Dar cum nu decenţa este punctul forte al domnului Alexandru, ieşirea dumnealui de zilele trecute este una mai mult decât logică, încadrându-se perfect în tipare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro