Mergi la conţinutul principal

Şi comisarul şef Glugă vrea la Constanţa, că cică acolo şpaga e mai mare

Staţi, nu vă grăbiţi cu acuzaţiile, că nu a spus nimeni despre comisarul şef Adrian Glugă (de la Brăila) că ar lua şpagă. Dacă ar fi să îi reproşezceva lui Glugă, eu unul l-aş întreba câţi hoţi a prins el în cariera sa de poliţist de a ajunsditamai comisar şef la numai 43 de ani? Întreb şI eu, pentru că vreo 15 ani din viaţa lui de poliţist, domnul Glugă şi i-a petrecut prin şcoli (sanchi) superioare, iar restul la birou.

Văd însă că domnul Glugă e un om căutat de poliţie (bine, nu în sensul ăla!). Poate nu ştiaţi, dar domnul Glugă este considerat un mare poliţist de nădejde, un mare conducător de oşti, capabil să conducă şi un judeţ de taliaConstanţei. El s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al IPJ Constanţa, ceea ce e foarte bine, numai că eu unul aş fi vrut să aflu de ce a vrut el să facă acest pas în carieră.

Nu de alta, dar salariul de şef de inspectorat este aproximativ acelaşi (mă rog, la Constanţa o fi un pic mai mare, căci şi judeţul estemai mare). De ce s-ar duce unul ca Glugă tocmai la Constanţa, acolounde s-au mai înghesuit în trecut şi alţI poliţişti din Brăila? Nu ştiu, poatepentru că acolo există Portul Constanţa şi multe vapoare (containere) care vin din China şI evaziunea e cât casa, iar din evaziune câştigă inclusiv poliţia?

Glugă nu are alură de şef de inspectorat, ci cel mult de agent şef al unui post de poliţie comunal. Şi nu zic asta cu răutate, ci cu argumente. Când a fost cazul Brot, tânărul ucis cu gloanţe în plină stradă, în Brăila, domnul comisar şef Adrian Glugă a stat la cutie ca gluga de coceni, nefiind în stare să întocmească un portret robot al atacatorilor nici la 24 de ore de la comiterea crimei. E, un astfel de poliţist care nu a prins în viaţa lui un hoţ pe bune, vrea acum să promoveze, căci deja pare să îl strângă funcţia de comisar şef al Brăilei. (Păcălin CHIVU)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro