Mergi la conţinutul principal

Şi-a băgat coada Neculatul în PDL Brăila

Ceea ce înseamnă că dacă Traian Băsescu nu obţine un nou mandat de preşedinte, câţiva băieţi democraţi-liberali brăileni, în frunte cu d-na Giana Plic-traşcu vor avea nişte sărbători nasoale, cu iz de varză murată expirată.

Cu toţii mimează acum optimismul şi verticalitatea, dar se vede de la o poştă că-s uzi la cur. Dintre toţi, preşedintele biroului de conducere municipal al PDL Brăila, Stănel Necula, pare cel mai derutat. Necula a precizat că dacă Traian Băsescu va lua şi de această dată sub 30%, cât a fost media pe ţară, el va demisiona de la şefia PDL Brăila, aşa cum a promis. Un gest onorabil, veţi zice, care dovedeşte caracterul integru al d-lui Necula. Numai că dacă recitim declaraţia realizăm că Băsescu nici decedat nu are cum să obţină în turul II sub 30%. Asta ar însemna că Geoană va aduna peste 70% din voturi, ceea ce este de domeniul fantasticului. Adică, să fim serioşi, în cazul în care Geoană îl va bate pe Băsescu (repet, "în cazul în care"), scorul cred că va fi strâns, de genul 52%-48% sau, hai, 56%-44%, ca să fac pe placul talibanilor pesedişti.
Asta înseamnă că Băsescu va lua peste 30% din primul tur, deci, pe cale de consecinţă, Stănel Necula nu are niciun motiv să demisioneze. Iar ca el nici tanti Giana nu ar avea vreo vină să plece să-şi vadă de treabă.
Dar dacă actualii şefi ai PDL Brăila vor fi daţi jos de ăi mai mari de la centru, sunt curios pe cine naiba o să pună în loc. Căci de când tot pierde PDL alegerile la Brăila au fost trimişi la plimbare o grămadă de indivizi, iar în partid am impresia că au rămas doar leprele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro