Şeful Real Madrid i-a promis lui Udrea că vine în România | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şeful Real Madrid i-a promis lui Udrea că vine în România

Şefa PDL Bucureşti s-a văzut luni, în cadrul vizitei sale la Madrid, nu numai cu Perez, preşedintele clubului sportiv Real Madrid şi al grupului de construcţii ACS (Actividades de Construcción y Servicios), cea mai mare firmă de acest tip din Europa, dar şi cu alţi lideri ai mediului de afaceri şi financiar spanioli.
"Elena Udrea le-a vorbit acestora despre oportunităţile importante de investiţii din România şi, mai ales, din Bucureşti, punctând posibilitatea utilizării fondurilor europene, dar şi a parteneriatele public-private, pentru derularea unor proiecte economice strategice. Atât Florentino Perez, cât şi ceilalţi oameni de afaceri din Spania s-au arătat foarte interesaţi de posibile investiţii în România, cu atât mai mult cu cât companiile pe care le reprezintă au un bun istoric al parteneriatelor cu statul spaniol, majoritatea lucrărilor importante de infrastructură din Madrid realizându-se într-un astfel de sistem. De asemenea, oamenii de afaceri i-au lăudat pe muncitorii români, pe care i-au catalogat ca fiind "foarte serioşi şi muncitori", se arată într-un comunicat al PDL.
La sfârşitul întâlnirii, Elena Udrea le-a adresat o invitaţie lui Florentino Perez şi oamenilor de afaceri spanioli de a vizita România şi de a se convinge la faţa locului de oportunităţile care există în ţara noastră. Gazdele spaniole au acceptat invitaţia preşedintelui PDL Bucureşti de a vizita România, iar Elena Udrea a fost încântată de invitaţia lui Florentino Perez de a asista alături de acesta la un meci de fotbal al lui Real Madrid, mai informează sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro