Mergi la conţinutul principal

Şedinţă foto cu Miley Cyrus în pielea goală

Miley Cyrus a pozat nud, îmbrăţişând un porc, iar fotografia pe care cântăreaţa pop americană a realizat-o în sprijinul propriei fundaţii a fost publicată pe coperta revistei Paper. Artista americană a generat numeroase controverse şi în 2013, atunci când a apărut complet goală, pe o bilă uriaşă a unui vehicul folosit la demolări, în videoclipul piesei sale „Wrecking Ball". De această dată, starleta pop apare nud, acoperită doar de câteva pete de nămol, în timp ce ţine în braţe un porc, în sprijinul Happy Hippy Foundation, fundaţia pe care a înfiinţat-o pentru a sprijini persoanele fără adăpost şi tinerii din comunitatea LGBT. Miley Cyrus spune că a luat decizia de a înfiinţa Fundaţia Happy Hippy în luna decembrie, după sinuciderea adolescentei transgender Leelah Alcorn, care a fost forţată de părinţii ei să efectueze o „terapie de conversie".
Fosta vedetă a postului Disney, ajunsă între timp la vârsta de 22 de ani, a dezvăluit cu această ocazie, în interviul publicat în revista Paper, că se simte atrasă şi de femei şi că i-a făcut mamei sale această mărturisire încă de la vârsta de 14 ani. "Le iubesc aşa cum îi iubesc şi pe băieţi", a declarat Miley Cyrus.
Cântăreaţa americană a renunţat în ultimii ani la statutul de copil-vedetă şi a adoptat o imagine mult mai îndrăzneaţă, care a generat însă numeroase controverse.
Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. În ultima vreme, ea s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro