Mergi la conţinutul principal

Şcoala de vară "Vacanţă la muzeu"

* săptămâna aceasta, Centrul Judeţean de Excelenţă Brăila, în colaborare cu Muzeul Brăilei "Carol I", organizează şcoala de vară "Vacanţă la muzeu" * cooordonatori: Viorica Preda, muzeograf la Secţia "Istorie Modernă şi Contemporană", Silvia Manea, profesor, Gianina Băjenică, profesor şi dr. Ştefan Aftodor, directorul Centrului Judeţean de Excelenţă Brăila

 

 

 

 

Secţia Istorie Modernă şi Contemporană a Muzeul Brăilei "Carol I", în colaborare cu Centrul Judeţean de Excelenţă Brăila organizeză, în perioada 4-8 iulie 2022, şcoala de vară intitulată "Vacanţă la muzeu", la care participă elevii Centrului Judeţean de Excelenţă.

Potrivit organizatorilor, activităţile se vor desfăşura la sediul Muzeului Brăilei "Carol I", din Piaţa Traian nr. 3, precum şi pe teren, începând de luni, 4 iulie a.c. Marţi, 5 iulie 2022, de la ora 9.00, este organizată activitatea "Incursiune în istoria locală", cu descoperirea în teren a unor obiective de patrimoniu din Brăila, iar miercuri, 6 iulie, tot de la ora 9.00, sunt programate activităţi pe diferite teme: "Ştim să citim un document?" şi "Istorii de familie". Joi, 7 iulie 2022, ora 9.00 vor avea loc activităţi specifice Muzeului Brăilei "Carol I" ("Muzeograf pentru o zi - organizarea unei miniexpoziţii"), iar vineri, 8 iulie, ora 9.00, activitatea "O istorie a muzicii - karaoke" care va marca încheierea şcolii de vară de la muzeu.

Cooordonatori ai şcolii de vară Vacanţă la muzeu" sunt: Viorica Preda, muzeograf la Secţia "Istorie Modernă şi Contemporană", Silvia Manea, profesor, Gianina Băjenică, profesor, şi dr. Ştefan Aftodor, directorul Centrului Judeţean de Excelenţă Brăila.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro