Mergi la conţinutul principal

Şapte judoka brăileni pe podium la “Memorialul Oneşti”

Teodora Naidin şi Andreea Marinescu la U16 şi Maria Naidin la U13 au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere

 

La ediţia 2016 a turneului internaţional de judo “Memorialul Oneşti”, competiţie la startul căreia s-au aliniat 350 de sportivi cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani din Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Bacău, Oneşti, Galaţi, Vaslui, Suceava, Focşani, Târgu Secuiesc, Roman, Fălticeni, Gura Humorului şi din Republica Moldova brăilenii pregătiţi de antrenoarea Carmen Constantin au obţinut şapte medalii.

La U16, Teodora Naidin la categoria 52 kg şi Andreea Marinescu la categoria 40 kg s-au clasat pe primul loc, iar Paul Scurtu, la categoria 42 kg a ocupat poziţia a treia. Tot pe prima treaptă a podiumului de premiere a mai urcat şi Maria Naidin la U13, categoria 29 kg. La această categorie de vârstă CSM Brăila a mai ocupat un loc trei prin Ştefan Mureşan la categoria 42 kg. Palmaresul delegaţiei brăilene la această competiţie internaţională de la Oneşti a fost completat cu încă două medalii de bronz obţinute la U11 de Bianca Chiriac la categoria 26 kg şi Dănuţ Tănase, la categoria 27 kg.

“Rezultatele noastre de la acest turneu internaţional au fost foarte bune. Copiii noştri au avut multe meciuri cu adversari puternici de la cluburi cu tradiţie în judo din România, şapte dintre ei au urcat pe podium, ceilalţi trei au fost foarte aproape de o medalie. Sper să mergem pe aceeaşi linie şi la următorul turneu de la Focşani”, a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

În altă ordine de idei, cu puţin timp înainte de turneul de la Oneşti reprezentanţii secţiei de judo de la CSM Brăila au participat la Campionatul Naţional de Ne-Waza ( luptă la sol), competiţie la care au luat startul în jur de 500 de judoka şi au obţinut două medalii de bronz prin Teodora Naidin la U16 şi Andreea Marinescu la U15. “A fost concurenţă mare, iar noi am fost dezavantajaţi de faptul că nu am avut posibilitatea să mergem în această vară la turnee amicale pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare. Secţia noastră a încheiat anul competiţional cu 10 medalii, un palmares bun consider eu, raportat la bugetul de care am dispus”, a mai spus Carmen Constantin.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro