Mergi la conţinutul principal

Şapte înotători de la LPS Brăila pleacă astăzi la Bucureşti

Astăzi, şapte înotători de la LPS Brăila pleacă la Bucureşti pentru a participa în perioada 2-6 iulie la Campionatul Naţional de nataţie în aer liber, competiţie rezervată seniorilor şi juniorilor. Din delegaţia brăileană fac parte două înotătoare senioare, multipla campioană naţională şi singura sportivă din Brăila calificată la Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Nanjing, Alina Graţiela Ene, Gabriela Dragomir şi juniorii Bogdan Preda şi Emil Roşianu, de la grupa profesorilor Gabriela Stoicescu Clinciu şi Valeriu Stoicescu precum şi juniorii Claudiu Curte, Gabriel Cange şi Mădălina Durbacă de la grupa profesorului Tudorel Smeu.
Spre deosebire de anul trecut, când au început pregătirile în bazinul descoperit încă din cea de a doua decadă a lunii mai, în acest an sportivii brăileni s-au antrenat în bazinul de 50 de metri abia de miercurea trecută. Cu toate acestea, lidera delegaţiei de la LPS, Alina Graţiela Ene merge la Bucureşti cu dorinţa de a-şi apăra titlurile naţionale cucerite în iarnă, dar să urce pe podium şi în alte probe.
"Obiectivul meu este clar, să-mi apar titlurile la probele mele favorite, 200, 400, 800 şi 1500 m liber, dar să obţin rezultate bune şi la celelalte probe la care voi concura, 50, 100 si 200 m fluture. Nu va fi uşor, pentru că voi întâlni adversare puternice cum ar fi Ionela Cozma de la Dinamo sau Corina Macovei de la Cluj, dar cred în şansa mea. Fiind o repetiţie oficială înaintea Jocurilor Olimpice ale Tineretului, sper să-mi îmbunătăţesc şi timpii în probele pentru care sunt calificată la competiţia din China", a declarat Alina Graţiela Ene.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro