Mergi la conţinutul principal

Şahistul Cosmin Nedelcu, învingător la Cupa “Coral”

• brăileanul s-a clasat pe primul loc la U10, la primul concurs de şah clasic din istoria oraşului Tulcea

 

Cel mai valoros şahist brăilean de la Orizont 64, Cosmin Nedelcu, a încheiat anul 2016 cu un nou succes, locul întâi, la prima ediţie a Cupei “Coral”, la şah clasic. Şahistul pregătit de instructorul Ionel Balcan a avut o evoluţie foarte bună şi, cum era de aşteptat, s-a impus fără probleme la U10. Cu toate că nu a reuşit o clasare pe podium, Laurenţiu Sarighioleanu a obţinut rezultat de egalitate cu actualul campion naţional Cristi Coca de la Acs Smart Galaţi, iar Andrei Tănase a ocupat poziţia a 10-a la categoria de vârstă U10, secţiune la startul căreia s-au aliniat 28 de jucători.

“Reprezentanţii clubului Orizont 64 au obţinut rezultate foarte bune la prima competiţie de şah clasic pentru copii din istoria şahistă a oraşului Tulcea, una omologată de Federaţia Internaţională de Şah. Nedelcu a fost cel mai bun jucător la U10, Sarighioleanu şi Tănase chiar dacă nu au urcat pe podium au avut prestaţii în creştere”, a declarat Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.

Tot la acest concurs alte două şahiste brăilene legitimate la clubul Micul Prinţ, Alina Bianca Boureanu şi Andreea Celea s-au clasat pe locul al doilea, respectiv, al treilea. La Cupa “Coral”, competiţie organizată de ACS Logic Delta la iniţiativa directorului general al SC Coral, Cornel Georgescu, au participat 84 de jucători din Constanţa, Galaţi, Brăila, Mangalia, Slobozia, Focşani, Buzău şi Tulcea, cât şi din Bulgaria. La această competiţie, toţi copiii participanti au primit diplome şi cadouri din partea organizatorilor. Arbitrajul a fost asigurat de catre Iulian Mihailov din Constanţa şi Marius Sarighioleanu din Tulcea.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro