Mergi la conţinutul principal
Daruri pentru cei mici în toată Eparhia Dunării de Jos

ÎPS Casian le-a oferit daruri elevilor Seminarului Teologic "Sf. Apostol Andrei", unde învață și brăileni

* ierarhul Dunării de Jos s-a rugat împreună cu elevii pentru binele și pentru sănătatea părinților lor și pentru copiii din întreaga lume * la Seminarul "Sf. Andrei" învață peste 300 elevi la ciclurile primar și gimnazial și 149 de elevi la liceu la secțiile Pastorală și Patrimoniu cultural

 

În contextul Zilei Internaționale a Copilului, în toată Eparhia Dunării de Jos (Brăila și Galați) s-au desfășurat ample manifestări organizate de parohii, în cadrul cărora copiii au participat la diverse activități (creative și recreative) și au primit daruri, bucurându-se de atenția și dragostea celor apropiați. O astfel de activitate s-a desfășurat miercuri, 2 iunie, la Seminarul Teologic "Sf. Andrei" din Galați, unde învață și elevi brăileni, unii dintre aceștia pregătindu-se să devină viitori păstori duhovnicești. 

"Astăzi, 2 iunie, în contextul zilei dedicate copiilor, elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale din cadrul Seminarului Teologic Ortodox "Sfântul Apostol Andrei" au primit vizita Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos. După slujba Sfintei Liturghii din Capela seminarului, ierarhul locului a mers la fiecare clasă cu daruri pregătite special pentru copii", precizează părintele Rareș Bucur, consilier în cadrul Eparhiei Dunării de Jos.

Bucuroși de prezența în mijlocul lor a Părintelui Arhiepiscop, copiii au interacționat și au socializat cu ierarhul, mulțumindu-i, totodată, pentru darurile dulci pe care le-au primit. La rândul său, Înaltpreasfințitul Părinte Casian a intrat în dialog cu cei mici, a cântat și a rostit rugăciuni împreună cu ei, rugându-se pentru părinții lor, pentru frați și surori și pentru binele copiilor din întreaga lume.

La finele întâlnirii, ierarhul i-a binecuvântat pe elevii seminarului și le-a adresat un binemeritat cuvânt de apreciere pentru toate activitățile în care se implică zi de zi, cu entuziasm și cu dedicare, pentru frumoasele obiecte realizate chiar de ei și expuse la clase.

Potrivit părintelui Rareș Bucur, la Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Apostol Andrei" din Galați sunt înscriși peste 300 elevi la ciclurile primar și gimnazial, plus 149 de elevi la liceu, la secțiile Pastorală și Patrimoniu cultural.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro