Mergi la conţinutul principal

Învăţaţi să scrieţi poveşti digitale!

În zilele de 4 şi 5 mai, la Biblioteca Judeţeană are loc o sesiune de instruire în tehnica poveştilor digitale, intitulată "Digital Storytelling". Între orele 10.00 şi 16.00, participanţii, cu vârsta peste 18 ani, vor avea posibilitatea să creeze propria poveste pe bază de: testimoniale, video sau fotografii despre valori culturale, viaţă, profesie, hobby sau experienţe relevante. Tema centrală a sesiunii este diversitatea culturală ca valoare a comunităţii în mijlocul căreia trăiesc participanţii. Participarea este gratuită, înscrierile putându-se realiza până pe 30 aprilie, în limita celor 40 de locuri disponibile. Înscrierea se poate face la e-mail: laura_caplea@bjbraila.ro, maria_blanaru@bjbraila.ro, iar detalii se pot afla de la adresa: http://www.bjbraila.ro/bjpi3/eveniment/diversitate-culturala-prin-tehni….
Cursul Digital Storytelling se desfăşoară în cadrul Proiectului "Agora Culturală@Biblioteca Ta" implementat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România în parteneriat cu Jazzmontor AS Norvegia, Asociaţia Culturală Replika şi Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro