Mergi la conţinutul principal

Într-o singură zi, polițiștii au reținut 21 de permise și certificate de înmatriculare

* totodată, au fost aplicate amenzi de peste 51.000 de lei * acțiunile continuă pe toată perioada weekendului

 

 

Amenzi de peste 50.000 de lei și 21 de permise și certificate de înmatriculare reținute de polițiști, pentru neregulile constatate într-o singură zi.

Astfel, în cursul zilei de joi, 23 iulie 2020, polițiștii brăileni au desfășurat mai multe acțiuni pe arterele rutiere din municipiu și pe șoselele din județ, pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila (IPJ), într-o singură zi, au fost organizate șase acțiuni polițienești, ocazie cu care au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 51.000 de lei. Totodată, polițiștii Biroului și Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brăila au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 20 de permise de conducere. În aceeași zi, oamenii legii au retras un certificat de înmatriculare, pentru neregulile constatate.

Acțiunile de control organizate de IPJ Brăila continuă în acest weekend. 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro