Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Într-o singură zi, opt persoane au primit amendă pentru nerespectarea carantinei

* luni, brăilenii depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 lei

 

Noi amenzi pentru nerespectarea carantinei. Polițiștii brăileni, împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră și pompieri, desfășoară permanent acțiuni de verificare pe raza județului Brăila privind modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni.

Astfel, în cursul zilei de luni, 20 septembrie, pe raza județului Brăila au fost depistate opt persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior. “Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 lei, conform prevederilor Legii 55/2020”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă!

Luni au fost desfășurate acțiuni punctuale în marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețele și târguri, dar și în mijloacele de transport în comun și autoturismele cu regim taxi.

Urmare a abaterilor constatate la nivel județean, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 12.000 lei.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii