Mergi la conţinutul principal

Într-o singură zi, 21 de persoane prinse în autobuz cu masca purtată în mod necorespunzător

la data de 7 octombrie, poliţiştii au acţionat în mijloacele de transport în comun şi au depistat 20 de călători şi un şofer care nu au respectat măsurile de protecţie •

 

Îngrămădeală în autobuze, fără purtarea în mod corespunzător a măştii de protecţie. Brăilenii continuă să circule cu mijloacele de transport în comun, însă ignoră măsurile de protecţie impuse. Într-o singură zi, 20 de călători din autobuze şi un şofer au fost sancţionaţi de poliţişti, motivul principal fiind “masca”.

La data de 7 octombrie, oamenii legii au continuat controalele în locuri aglomerate, printre care se numără şi mijloacele de transport în comun. Poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali, au acţionat în autobuzele aflate în circulaţie pe raza municipiului, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19. “Cu această ocazie, au fost depistate 21 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi, în valoare totală de 5.000 de lei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

La data de 7 octombrie, poliţiştii brăileni, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, inculsiv în mijloace de transport în comun şi taxiuri. Poliţiştii au verificat 40 de societăţi comerciale, au legitimat 139 de persoane şi au controlat 142 de vehicule. Au fost aplicate 53 de amenzi în valoare totală de peste 17.000 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro