Mergi la conţinutul principal

Înscrierile la Concursul de Artă Fotografică, prelungite până pe 20 iunie

la concurs pot participa liceeni din municipiu şi judeţ, dar şi studenţi înscrişi la una din facultăţile existente în Brăila

 

Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila prelungeşte până pe 20 iunie 2019 termenul de participare la Concursul Judeţean de Artă Fotografică “Instantanee Brăilene”, ediţia a VII-a. Concursul are ca scop susţinerea tuturor liceenilor şi studenţilor brăileni pasionaţi de fotografie în vederea afirmării lor, precum şi aprecierea şi valorificarea lucrărilor înscrise în concurs  şi cuprinde trei secţiuni: PORTRET, BRĂILA MONUMENTALĂ şi BRĂILA - LOCURI ŞI OAMENI (COLAJE). Obiectul principal al concursului îl constituie fotografia printată, întrucât toate fotografiile vor fi expuse într-o expoziţie organizată la Bibliotecă, iar cele mai bune fotografii vor fi  selecţionate de juriu şi incluse într-un catalog editat de organizator.

La concurs pot participa liceeni din municipiul şi judeţul Brăila, care sunt înscrişi într-o instituţie de învăţământ preuniversitar, în clasele IX-XII şi studenţi înscrişi la una din facultăţile existente în Brăila.

Pentru a fi acceptate în concurs, fotografiile trebuie să nu fie mai vechi de 6 luni şi să nu fi fost publicate niciodată.

Potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Bibliotecii, nu sunt permise persoane sau obiecte puse artificial în cadru, colajul este permis doar la secţiunea Locuri şi oameni, iar participanţii au dreptul de a se înscrie în concurs cu o singură fotografie la fiecare secţiune.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro