Mergi la conţinutul principal

Înscrieri pentru Festivalul Național de Muzică Folk "Chira Chiralina"

• Marele Premiu al Ediției a XV-a este însoțit de un cec de 4.000 de lei • la festivalul concurs se pot înscrie concurenți cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani • scopul declarat al Festivalului "Chira Chiralina" este acela de a promova noi talente interpretative ale muzicii folk

 

Start pentru înscrieri la Ediția a XV-a a Festivalului Național de Muzică Folk "Chira Chiralina", de la Brăila.

Potrivit organizatorilor evenimentului - Centrul Judetean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila - înscrierile la preselecția online se poate face până pe data de 10 noiembrie a.c. Pot participa cetățeni români și străini, rezidenți sau azilanți în România, indiferent de sex și religie. Totodată, la Festivalul Național de Muzică Folk "Chira Chiralina" de anul acesta se pot înscrie concurenți cu vârste cuprinse între 14 și 36 de ani. 
Devenit tradiție, Festivalul concurs "Chira Chiralina" este un eveniment anual competitiv care are drept scop descoperirea și promovarea de noi talente interpretative și de creație ale muzicii folk. Totodată, evenimentul urmărește continuarea unei importante tradiții ale genului la Brăila. Pe toata durata festivalului vor avea loc recitaluri de muzică folk prin care tinerii concurenți vor putea veni în contact cu nume consacrate ale genului. Câștigătorul Marelui Premiu al ediției precedente va susține un recital pe scena festivalului, în calitate de invitat special.

Festivalul Național de Muzică Folk "Chira Chiralina" este însoțit de următoarele premii pregătite de organizatori: Marele Premiu (4.000 lei), Premiul I (2.500 lei), Premiul II (2.000 lei), Premiul III (1.500 lei), Premiul pentru cea mai bună creație (1.000 lei) și Premiul pentru virtuozitate instrumentală (1.000 lei). 

Înscrierea în concurs se face pe bază de Fișă de participare însoțită de fișiere atașate e-mail care conțin repertoriul de concurs, mai precis două piese demo în format MP3 și/sau WMA. Informații suplimentare pot fi obținute de la Centrul de Creație Brăila, Piața Traian nr. 2, sau la telefon 0239.614.710 /0725.526.810.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro