Mergi la conţinutul principal

Înscrieri la Festivalul ”George Grigoriu”, până la finalul lunii martie

* festivalul se va desfășura în perioada 3-5 iunie * trofeul ”George Grigoriu” este însoțit de un cec în valoare de 4.000 de euro * evenimentul este organizat pe două secțiuni: concurs (cu 24 de participanți) și recitaluri susținute de cunoscuți artiști de muzică ușoară

 

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila organizează în perioada 3-5 iunie cea de-a XVII-a Ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu”.

Potivit comunicatului trimis de organizatori, festivalul-concurs, care se desfășoară sub semnul numelui celui înscris în Cartea de Aur a muzicii ușoare românești, George Grigoriu, are drept scop ”promovarea muzicii ușoare autentice, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii ușoare românești și internaționale”.

Evenimentul se va desfășura pe două secțiuni: concurs (cu 24 de participanți) și recitaluri susținute de prestigioși artiști ai genului.

Înscrierea la preselecţia Festivalului Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu” este deschisă tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, împliniți până la data Galei evenimentului cultural și care vor trimite materialele necesare înscrierii până în data de 31 martie 2022 la adresa de email: festival.braila@gmail.com.

știgătorii Festivalului Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu” vor fi răsplătiți cu următoarele premii: Trofeul ”George Grigoriu” (4.000 euro), Premiul I (2.000 euro), Premiul II (1.500 euro), Premiul III (1.000 euro) și Mențiune (500 euro).

Doritorii se pot adresa Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian nr. 2, Brăila, tel/fax: 0239/614.710/Â40725.526.810. Email: festival.braila@gmail.com. Pentru mai multe informații, accesați paginile oficiale ale evenimentului www.festival-george-grigoriu.ro și respectiv www.centruldecreatiebraila.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro