Mergi la conţinutul principal

Înscrieri la Concursul Național de Literatură Umoristică Brăila - Ediția a VI-a, până pe 30 iunie

* organizat de Centrul de Creație Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei Municipiului, concursul este dotat cu premii de 7.000 de lei * potrivit organizatorilor, evenimentul are drept scop descoperirea de noi talente și cultivarea literaturii umoristice

 

După cum vă informam luna trecută, Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila  organizează, în perioada mai-august 2022, Concursul Național de Literatură Umoristică - Ediția a VI-a.

Potrivit organizatorilor, concursul de literatură umoristică este un eveniment competitiv care are drept scop cultivarea literaturii umoristice, "descoperirea de noi talente și îmbogățirea activităților culturale din județul Brăila, prin întâlniri cu nume sonore ale genului satirico-umoristic".

Desfășurat pe două secțiuni, respectiv "Proză scurtă umoristică-Tema Turism" și "Cea mai bună carte de umor 2021-2022", Concursul Național de Literatură Umoristică de la Brăila reunește an de an personalități marcante ale literaturii contemporane de gen oferind, astfel, publicului un regal literar.

Premiile acordate de organizatori la Concursul Național de Literatură Umoristică - Ediția a VI-a sunt următoarele: la Secțiunea "Proză scurtă umoristică": Premiul I - 1.400 lei, Premiul II - 1.100 lei și Premiul III - 1.000 lei; la Secțiunea "Cea mai bună carte de umor în perioada 2021-2022": Premiul l - 1.400 lei, Premiul II - 1.100 lei și Premiul III - 1.000 lei.

Cei interesați mai pot trimite lucrări la adresa: Centrul Județean pentru Conservarea și Provovarea Culturii Tradiționjale Brăila, Piața Traian nr. 2, cod coștal 810153, până pe 30 iunie 2022 (data poștei) precum și în format pdf la adresa: valorificare.braila@gmail.com. Participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani (împliniți până la data înscrierii la concurs) și să fie cetățeni români. Informații suplimentare, precum și Regulamentul concursului se pot obține  accesând pagina web centruldecreatie.ro, pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Braila sau la numărul de telefon 0239/614.710.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro