Mergi la conţinutul principal

Înscăunare eşuată la APIA

În cursul zilei de ieri, Prefectura judeţului Brăila a încercat să pună în aplicare ordinul ministrului Ilie Sârbu de numire a noilor şefi ai deconcentratelor Ministerului Agriculturii. Aşa cum a explicat subprefectul Florin Cârligea, singura problemă a fost întâmpinată în cazul APIA: "Daniela Militaru a contestat în instanţă ordinul de demitere şi până la judecarea pe fond s-a suspendat aplicarea acestui act. Pe de altă parte, postul de director executiv pe care îl ocupă Militaru nu mai există, practic este o situaţie identică celei de acum un an şi jumătate când a fost desfiinţat postul de director al APIA (deţinut de Doina Jurubiţă - n.r.) şi s-a înfiinţat cel de director executiv (preluat de Daniela Militaru - n.r.). Oricum, Prefectura va cere Ministerului Agriculturii lămuriri şi sper ca lucrurile să se clarifice cel mai probabil luni", ne-a declarat Cârligea. Noua echipă de conducere a APIA este formată din director coordonator - George Dragu şi director adjunct - Elena Coman.

Precizăm că, în ţară, conform unui comunicat PNL, dat publicităţii în urmă cu două zile, şase directori ai APIA au câştigat, în primă instanţă, acţiunile formulate împotriva demiterilor făcute în baza Ordonanţei de Urgenţă 37/2009. Aceştia sunt: Dorel Stânea - APIA Braşov, Paul Kmen - APIA Iaşi, Daniela Militaru - APIA Brăila, Octavian Vieru - APIA Vrancea, Florin Urs - APIA Maramureş şi Cornel Stroescu - APIA Argeş.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro