Mergi la conţinutul principal

Înotătorii de la CSM Brăila s-au remarcat în primul concurs din 2022

* la “Cupa Rotary”, Denis Ghionu a câștigat două probe, 50 și 100 m spate, iar la 50 și 100 m fluture s-a clasat pe locul al doilea * Andrei Satnoianu a bifat un loc doi la 50 m liber * ștafeta 4x50 m mixt s-a clasat pe locul al treilea * “Cu toate că nu am avut o pregătire așa cum ne-am fi dorit-o, sportivi mei au reușit să se mobilizeze și să urce de mai multe ori pe podium”, spune Cătălin Nistor

 

Bazinul olimpic din Târgoviște a găzduit primul concurs amical omologat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern după doi ani de pauză, “Cupa Rotary”, contratimp, o competiție la care au participat 400 de înotători de la 36 de cluburi. Acest concurs amical a fost organizat cu trei săptămâni înaintea Campionatelor Naționale de natație pentru seniori și tineret.

La “Cupa Rotary”, ediția 2022, a participat și o delegație de înotători de la CSM Brăila, de la grupa profesorului Cătălin Nistor.

Denis Ghionu a câștigat două probe, 50 și 100 m spate, iar la 50 și 100 m fluture s-a clasat pe locul al doilea. Tot pe poziția a doua a încheiat concursul, la 50 m liber, Andrei Satnoianu. Ștafeta 4x50 m mixt, formată din Denis Ghionu, Bianca Negrău, Andrei Satnoianu, Teodora Mihai, s-a clasat pe locul al treilea.

Din delegația clubului brăilean au mai făcut parte Răzvan Pleșu, Leon Batir, Reyhan Kutlu, David Miriță.

Tot din echipa brăileană a făcut parte și Alina Andrei care se pregătește în continuare sub îndrumarea profesorului Cătălin Nistor dar în concursuri reprezintă Clubul Sportiv Universitar Pitești. Brăileanca a avut o evoluție foarte bună. Aceasta a câștigat proba de 100 m fluture, iar la 50, 100 și 200 m bras s-a clasat pe locul secund. Alina Andrei a mai bifat un loc trei la 50 m liber.

“Cu toate că nu am avut o pregătire bună, așa cum ne-am fi dorit-o, deoarece bazinul de la LPS Brăila a fost închis pentru o perioadă de trei săptămâni, sportivi mei au reușit să se mobilizeze și să urce de mai multe ori pe podium, lucru care sper să se întâmple și la Campionatele Naționale de la Bacău, peste trei săptămâni. Mulțumim din suflet Rotary Club Brăila pentru că ne-a ajutat să achiziționam un simulator de înot, aparat care ne-a ajutat foarte mult în pregătirea pe uscat dar și celorlalți sponsori care ne-au sprijinit financiar și care au făcut posibilă această deplasare, cei care au contribuit și contribuie în continuare la rezultatele sportivilor noștri”, ne-a declarat profesorul Cătălin Nistor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro