Mergi la conţinutul principal

Înfrângeri la scor pentru Viitorul Însurăţei şi Viitorul Ianca

Formaţia din Însurăţei a rezistat o repriză pe terenul lideriei seriei a doua, Viitorul Constanţa, fapt reflectat şi de diferenţa de doar un gol pe care constănţenii au avut-o la pauză, 2-1, pentru gazde au marcat Herţu (min. 36) şi Dimlea (min. 44) iar pentru oaspeţi Lupu (min. 39).
În partea secundă a partidei Viitorul Însurăţei a tratat cu mare seninătate câteva ocazii de a înscrie, în timp ce gazdele au avut un procentaj foarte bun, ocazii - goluri, au fructificat ambele oportunităţi pe care şi le-au creat prin Banoti (min. 54) şi Herţu (min, 61) şi s-au impus în final cu 4-1, un scor care nu a reflectat realitatea din teren.
În urma acestei înfrângeri Viitorul Însurăţei, care are cu două puncte mai puţin decât Farul II, coboară pe locul al 13-lea, însă în etapa următoare va juca pe teren propriu în compania acesteia şi are astfel ocazia să mai urce o poziţie.
Viitorul Ianca merge pe acelaşi drum pe care s-a înscris de la începutul acestui retur, însă acum nu mai are cum să piardă locul al 16-lea pe care se află după această rundă, pentru că pe ultimele două poziţii sunt formaţiile care s-au retras din campionat.
Echipa din Ianca a pierdut la scor de neprezentare partida de pe teren propriu cu Petrolul Berca şi nu mai are cum să evite retrogradarea, dar se poate mândri cu faptul că a realizat baremul de puncte şi, în cazul în care se va înscrie din toamnă în Liga a IV-a, nu va intra cu puncte penalizare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro