Mergi la conţinutul principal

Înecat într-o baltă de lângă Şoseaua Dig Brăila-Galaţi

un brăilean de 69 de ani şi-a găsit sfârşitul, ieri, descoperirea fiind făcută chiar de fratele său • victima ar fi avut o grădină peste dig şi mergea frecvent acolo, însă acum Dunărea este crescută şi se pare că asta i-a adus moartea bărbatului • el a fost găsit înecat într-un lac • tot ieri, un bărbat din Însurăţei a fost găsit mort pe câmp

 

Alte două morţi suspecte înregistrate la Brăila. Ieri, un brăilean de 69 de ani a fost găsit înecat într-un lac din zona Dig Brăila - Galaţi, descoperirea fiind făcută chiar de fratele său.

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 10.00, bărbatul a fost găsit fără viaţă şi s-a cerut ajutorul oamenilor legii. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, însă pe cadavru nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Se pare că bărbatul decedat avea o grădină în zona Dig şi mergea frecvent acolo, însă acum zona este inundată şi pericolul este unul mare. Bărbatul nu a ţinut se pare cont de avertizări şi a mers chiar în urmă cu două zile în zonă, însă nu a mai scăpat cu viaţă. Este posibil să i se fi făcut rău şi să fi căzut în lac. Fratele îngrijorat a plecat să îl caute, însă nu l-a mai putut salva. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal.

Tot ieri, un bărbat de 51 de ani, din Însurăţei, a fost găsit mort pe câmp, în apropierea localităţii de domiciliu. În jurul orei 11.30, un localnic a anunţat la Poliţie faptul că l-a găsit mort pe consăteanul său. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au constatat că persoana decedată nu prezenta urme vizibile de violenţă. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat care fusese dat dispărut de familie, din data de 10 martie. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro