Mergi la conţinutul principal

Închisoare pentru tâlharul “Tun”

inculpatul Ţandură Costel-Viorel a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată • în februarie, individul a atacat o femeie de 55 de ani, pe Calea Călăraşilor şi i-a smuls poşeta

 

Trimis la închisoare. Costel - Viorel Ţandură, zis “Tun”, tânărul  de 22 de ani din Baldovineşti care, la începutul acestui an, a tâlhărit o femeie pe Calea Călăraşilor, a fost condamnat. Judecătoria Brăila i-a aplicat individului o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, fapta fiind săvârşită la data de 18 februarie 2017. Inculpatului i-au fost interzise şi unele drepturi, pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei închisorii. Pedeapsa nu este însă definitivă, tâlharul formulând deja apel. Sentinţa finală va fi dată de Curtea de Apel Galaţi.

Potrivit procurorilor, în data de 18 februarie, la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila a fost înregistrată plângerea persoanei vătămate Rodica I. care a sesizat faptul că, în aceeaşi seară, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe Calea Călăraşilor, vizavi de benzinăria Lukoil, un bărbat necunoscut a împins-o şi a trântit-o la pământ. Acesta i-a smuls poşeta din mână şi a fugit cu ea. Din ancheta efectuată a reieşit faptul că, în seara respectivă, inculpatul Costel Viorel Ţandură se afla pe Calea Călăraşilor, intenţia lui fiind de a căuta femei cărora să le poată sustrage poşetele. Individul a observat-o pe reclamanta care se întorcea de la serviciu şi care avea în mână o poşetă şi o sacoşă cu câteva haine. Inculpatul a abordat-o pe partea vătămată, din spate, a apucat-o de geacă şi a încercat să o tragă către o stradă lăturalnică. Victima şi-a pierdut echilibrul, după ce a fost trasă de geacă, ea dezechilibrându-se şi căzând pe sol. Atunci, dacă tot femeia era pe jos, tâlharul a tras de poşeta acesteia şi, în ciuda rezistenţei opuse, a reuşit să i-o smulgă din mână, fugind de la faţa locului. Verificând portofelul, individul a constatat că în interior se afla suma de 6 lei, pe care a luat-o. Poliţiştii l-au identificat pe tâlhar, în urma sesizării unui brăilean care văzuse poşeta aruncată în zona parcării supermarketului XXL. Inculpatul Costel Viorel Ţandură a recunoscut fapta comisă, el fiind apoi trimis în judecată de procurori. Oricum, tânărul a mai comis anterior şi alte infracţiuni de furt.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro