Închis în casă cu tatăl mort | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Închis în casă cu tatăl mort

autorităţile au fost alertate de vecinii care nu mai suportau mirosul de pe casa scării * în prezent, băiatul se află sub tratament, la Psihiatrie * medicii legişti au stabilit că tatăl în vârstă de 49 de ani a decedat joi, 12 august, din cauza unui stop cardiac

Un tânăr de 19 ani, cu afecţiuni psihice, a stat timp de aproape şase zile închis în casă cu tatăl său decedat. Groaznica situaţie a luat sfârşit abia după ce vecinii, alertaţi de mirosul care ieşea din apartament, au sunat la numărul de urgenţă 112. S-a întâmplat în cartierul Obor, pe Str. Hipodrom, la blocul I. Marţi seară, în jurul orei 20.50, un locatar a sunat la 112, pentru a semnala prezenţa unui miros foarte urât care se răspândise pe casa scării. La scurt timp, la blocul indicat au ajuns echipaje ale Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Problema a fost rezolvată de o echipă de descarcerare din cadrul ISU, care a spart uşa apartamentului de la etajul IV, ce părea a fi sursa mirosului. Intraţi în locuinţa respectivă, cei de la descarcerare şi poliţiştii l-au găsit pe proprietar, Marian Vasile, 49 de ani, mort, căzut pe pardoseala unei camere. Mai grav este că, deşi corpul decedatului ajunsese într-o stare avansată de putrefacţie, în acelaşi apartament se afla şi George Vasile, 19 ani, fiul proprietarului. Acesta stătea pe un pat şi nu părea să-şi dea seama de ce se întâmplă în jurul lui. Fiindcă era evident că suferă de o afecţiune psihică, tânărul a fost luat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Psihiatrie.

Ieri, după efectuarea necropsiei, medicul legist Aurelian Savu ne-a declarat că Marian Vasile, de profesie taximetrist, a decedat din cauza unui stop cardiac, pe fondul unei afecţiuni mai vechi a inimii coroborate, probabil, cu efectul caniculei şi al consumului de alcool. Potrivit legistului, moartea a survenit în cursul zilei de joi, 12 august.

În ceea ce-l priveşte pe George Vasile, acesta a fost internat la Psihiatrie, iar în prezent este ţinut sub tratament. "Tânărul se află în stare de şoc şi nu putem comunica aproape deloc cu el. Ştie că tatăl său a murit, dar nu ne-a putut da nicio relaţie referitoare la cineva din familie, o rudă pe care să o putem contacta. Sperăm că starea sa se va ameliora peste câteva zile", ne-a declarat Tiberiu Dobrescu, medicul curant al tânărului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro