Mergi la conţinutul principal

A încercat să violeze o copilă de 5 ani dar vrea să fie liber

inculpatul Albu Ion, de 73 de ani, din comuna Ulmu, a încercat să îi convingă pe judecătorii instanţei superioare să îi înlocuiască măsura arestului preventiv • Tribunalul Brăila a respins contestaţia formulată de bărbatul judecat pentru infracţiunea de tentativă de viol

 

Rămâne la arest. Septuagenarul din comuna Ulmu care a încercat să violeze o fetiţă de numai 5 anişori tot încearcă să scape din spatele gratiilor. Recent, Judecătoria Făurei a prelungit măsura arestului preventiv faţă de inculpatul  Albu Ion, de 73 de ani. Soluţia nu prea i-a convenit bărbatului, care a formulat contestaţie împotriva măsurii. Numai că la Tribunalul Brăila veştile nu au fost prea bune. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Albu Ion împotriva încheierii de şedinţă din data de 22.10.2019 pronunţată de Judecătoria Făurei. Menţine ca legală şi temeinică încheierea contestată. Obligă inculpatul-contestator la plata către stat a sumei de 50 lei reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă”, este soluţia pronunţată de instanţa superioară la data de 28 octombrie.

Reamintim că inculpatul Albu Ion din localitatea Ulmu a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei pentru infracţiunea de tentativă de viol. În luna aprilie şi luna septembrie, bărbatul a încercat să o violeze pe o fetiţă de numai 5 ani, asta după ce a mers cu ea în dormitor, a dezbrăcat-o de lenjeria intimă şi s-a aşezat peste ea încercând să îşi satisfacă nevoile sexuale. Din fericire, individul nu a apucat să o violeze pe cea mică.

Bărbatul care era rudă mai îndepărtată cu familia copilei fusese angajat să facă lucrări de reamenajare a casei, numai că el avea alte intenţii. Fiind sub influenţa alcoolului, Albu Ion a încercat de două ori să profite de cea mică. A fost prins chiar de tatăl copilei, care a făcut sesizare la Poliţie.

Instanţa va decide acum pedeapsa pe care o merită.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro