Mergi la conţinutul principal

A încercat să se îmbrace gratis de la magazinul chinezesc

Un individ din Şuţeşti a venit la "cumpărături" la magazinul chinezesc de la "Winmarkt". Nu avea de gând să dea şi bani, astfel că s-a îmbrăcat cu un tricou şi un pantalon, apoi a vrut să iasă liniştit. L-au oprit paznicii şi l-au dat pe mâna poliţiştilor.
Joi, la ora 14.05, agentul de pază din cadrul magazinului din municipiu a semnalat la poliţie faptul că a observat o persoană care era îmbrăcată cu haine luate din unitate şi intenţiona să treacă de casele de marcat fără să le plătească. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au identificat pe cel în cauză, un tânăr de 18 ani, din comuna Şuţeşti. El a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă la infracţiunea de furt. Prejudiciul, în valoare de 50 de lei, a fost recuperat.
În aceeaşi zi, un bărbat din Cazasu a mers la Kaufland şi a furat produse cosmetice. La ora 19.40, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat de şeful pazei de la supermarket, despre faptul că o persoană a trecut de casele de marcat ale unităţii fără să achite contravaloarea unor bunuri. Era vorba despre un bărbat de 39 de ani, care a luat de pe raft cosmetice în valoare de 32 lei. Bunurile au fost recuperate, iar hoţul s-a ales cu dosar penal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro