Mergi la conţinutul principal

A început turneul play-off în Liga a IV-a. Victorii la cinci goluri pentru primele trei clasate

• Sportul Chiscani putea realiza surpriza, însă a ratat incredibil de mult în prima repriză • echipa din Traian s-a impus cu 6-1 • succese lejere pentru Viitorul Cireșu și Viitorul Șuțești

 

În prima etapă a turneului play-off a Ligii a IV-a, primele trei clasate au câștigat la o diferență de cinci goluri.

Aparent considerat cel mai echilibrat joc al acestei runde, meciul Victoria Traian – Sportul Chiscani se putea încheia cu o mare surpriză dacă echipa antrenată de Georgel Pascu nu ar fi ratat în prima repriză cât pentru tot campionatul. Sportul și-a arătat intențiile ofensive încă din startul partidei, fapt reliefat de golul marcat de oaspeți chiar în minutul 3, prin Silviu Manole, după o pasă inspirată a lui Streche. Formația din Chiscani ar fi putut să-și dubleze avantajul în minutul 14, însă Izvoranu, singur cu portarul gazdelor, a șutat din 6 metri, imprecis. Pe contraatac, tot Izvoranu a irosit o altă ocazie de gol, câteva minute mai târziu. Victoria Traian a replicat abia în minutul 21, prin Paul Ioan, care a șutat plasat dar a fost rândul portarului Sportului să se afirme. Egalarea a survenit în minutul 25, când Costel Roșu i-a pasat lui Ursu care a egalat, 1-1, cu un eurogol.

Au urmat alte două ocazii ale formației din Chiscani dar Streche și Izvoranu, după o centrare a lui Cristi Pascu, nu l-au putut învinge pe portarul gazdelor. Manole (min. 35) a ratat incredibil din 6 metri, singur cu portarul, iar trei minute mai târziu, Victoria Traian a beneficiat de un penalty, transformat de Costel Roșu și a preluat conducerea, 2-1. Sportul putea egala până la pauză dar Manole (min. 41) și Izvoranu (min. 44) au ratat ocazii mari.

La cinci minute de la reluare, Zăgan a marcat pentru 3-1 și din acest moment partida era jucată. Sportul a mai avut o șansă de a reduce din diferență în minutul 55, însă Izvoranu a șutat în portar. În minutul 63, Mogoș a marcat pentru 4-1. Valentin Goleanu (min. 83) și Șerbănescu (min. 85) au mai înscris și Victoria Traian s-a impus cu 6-1.

 

Liderul a realizat scorul etapei

Viitorul Cireșu a câștigat cu 7-2 partida cu ACS Comunal Cazasu. Liderul a beneficiat de o lovitură liberă în minutul 4, Mocanu a centrat și Vali Baciu a deschis scorul. La capătul primului sfert de oră, Pungă a șutat violent, portarul echipei oaspete a deviat mingea în lateral, până la Niță care a trimis-o în bară. Pe contraatac, în minutul 16, Pungă a dublat avantajul echipei gazdă. ACS Comunal Cazasu putea reduce din diferență în minutul 18. După o acțiune personală, Stănel Ion i-a pasat lui Pascale care a trimis mingea razant cu bara colțului lung al porții gazdelor. Viitorul Cireșu a beneficiat de un penalty, pe care l-a transformat Emanuel Moldoveanu (min. 21) și s-a distanțat la 3-0. Niță (min. 35) a mai trimis încă o dată mingea în bară dar tot el a marcat la ultima fază a primei reprize, astfel că după primele 45 de minute, Viitorul Cireșu conducea cu 4-0. La șase minute de la reluare, Florin Matei a dus scorul la 5-0 și tot el a trimis mingea în bară în minutul 66. Stelian Nicoliță (min. 72) a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri pentru 6-0. Echipa din Cazasu a redus din diferență în minutul 77, tot dintr-un penalty, transformat de Stănel Ion. Până la finalul partidei s-au mai înscris două goluri. La o acțiune a oaspeților mingea l-a lovit în spate pe Vali Baciu și a intrat în poartă, 6-2, însă scorul final, 7-2, pentru Viitorul Cireșu a fost stabilit de Marius Mocanu, în minutul 89.

Viitorul Șuțești s-a impus cu 5-0 în partida cu Daous Dava Brăila. Andrei Crăciun a deschis scorul în minutul 7, iar Cristi Irimia (min. 42) a stabilit scorul primei reprize, 2-0, pentru formația gazdă. În repriza a doua, Viitorul a mai înscris de trei ori prin Ionuț Huțu (min. 55), Colniceanu (min. 78) și Matei (min. 88).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro