Mergi la conţinutul principal

A început Cupa Satelor la fotbal

* se cunosc deja primele patru echipe calificate în faza a doua a competiţiei, cele din Zăvoaia, Ciocile, Plopu şi Şuţeşti

 

 

Ediţia 2019 a Cupei Satelor la fotbal a început cu meciurile din primele două grupe, cea de la Însurăţei şi cea de la Plopu.

Cinci echipe au fost repartizate în grupa de la Însurăţei, unde meciurile au fost echilibrate, dovadă fiind scorurile înregistrate. Cu 10 puncte, din 3 victorii şi un egal şi un golaveraj foarte bun, 12-0, echipa din Zăvoaia s-a clasat pe primul loc. Pe poziţia a doua s-a clasat echipa din Ciocile, care a acumulat 8 puncte din 2 victorii şi tot atâtea egaluri. Asta în condiţiile în care formaţia din Ciocile a avut în lot 3 băieţi şi 6 fete.

Echipa din Plopu şi-a valorificat avantajul terenului propriu, a câştigat toate cele trei meciuri disputate şi, cu 9 puncte, s-a clasat pe primul loc. Aceasta a fost secondată de echipa din Şuţeşti care a acumulat 6 puncte, singura înfrângere consemnându-se în partida cu echipa din Plopu.

Primele două echipe s-au calificat pentru următoarea fază judeţeană.

În weekend-ul care urmează se dispută meciurile din celelalte grupe, cele de la

Tufeşti şi la Urleasca. Şi din aceste localităţi, primele două clasate merg în etapa următoare.

 

 

 

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro