Mergi la conţinutul principal

A început Concursul Naţional de Comedie „Ştefan Mihăilescu-Brăila”

• joi, 3 noiembrie, la sala de recepţii a Teatrului „Maria Filotti” s-a deschis cea de a VII-a ediţie, în prezenţa autorităţilor locale şi a unui număr impresionant de participanţi

 

Joi seara, în sala de recepţii a Teatrului Dramatic „Maria Filotti” a avut loc deschiderea oficială a Concursului  Naţional de Comedie „Ştefan Mihăilescu-Brăila”. După cum v-am informat, ediţia a VII-a a acestei manifestări organizată de Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi Primăria Municipiului Brăila, se desfăşoară în perioada 3-5 noiembrie, evenimentul fiind dedicat liceelor vocaţionale cu secţie de teatru şi având ca scop promovarea artei interpretative individuale. Peste 80 de concurenţi, profesori şi înstructori din 10 licee de artă din Constanţa, Buzău, Târgu Mureş, Târgu Jiu, Cluj, Tulcea, Iaşi, Galaţi, Bucureşti şi Brăila au participat la deschiderea concursului naţional de comedie şi la discursurile susţinute de autorităţile locale şi de către organizatorii acestui eveniment şi, nu în ultimul rând, de către preşedintele de onoare al juriului acestei ediţii Florian Gabriel Mihăilescu-Brăila, fiul maestrului.

La finalul acestei manifestări, concurenţii au participat, alături de alţi invitaţi de onoare ai Teatrului „Maria Filotti”, la spectacolul „Jocul de-a Vacanţa” de Mihail Sebastian, brăileanul sărbătorit în aceste zile într-un alt mare festival în Oraşul cu salcâmi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro